A január 8-án megrendezett középdöntőből a hetedikesek közül a legjobb 9, míg a nyolcadik osztályosok közül a legeredményesebb 13 versenyző jutott a verseny döntőjébe. A középdöntő feladatsorait, megoldásait és a forduló eredményét (a továbbjutók jelölésével) az alábbi állományok tartalmazzák.

A döntő időpontja: 2022. február 12-e, szombat, 10:00; helyszíne: Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium. Az írásbeli feladatsor megoldására 90 perc áll rendelkezésre. A versenyre a tanulók hozzanak számológépet és tollat, valamint a kitöltött, aláírt adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatokat (ezt a középdöntőn megkapták a tanulók, de innen is letölthetők)! Periódusos rendszerről gondoskodunk, más segédeszköz a versenyen nem használható. A verseny (döntő) lebonyolításához szükséges adatok kezeléséről szóló tájékoztatót itt találják meg.

Az érvényes járványügyi intézkedések miatt a versenyzők kísérői nem tartózkodhatnak az épületben; a szokásos, kémiai kísérleteket bemutató előadásunkat sem tudjuk megtartani. Az épületbe a versenyzők csak orrot és szájat takaró maszkban léphetnek be.

A dolgozatokat rögtön a verseny után javítjuk, az eredményhirdetést – korcsoportonként külön – fél 2 körüli időpontra tervezzük. Minden döntőbe jutott tanulónak gratulálunk, jó felkészülést és további eredményes versenyzést kívánunk!