A központi írásbeli vizsgák időpontja: 2022. január 22. szombat, 10:00. A diákok 9:45-ig foglalják el helyeiket a számukra kijelölt termekben. 10 órától 10:45-ig a magyar nyelv, majd 15 perc szünet után 11 órától 11:45-ig a matematika feladatlapot oldják meg a tanulók.

A járványhelyzetre való tekintettel a hozzátartozók gyermekeiket az iskola főbejáratáig kísérhetik. Az épületbe a vizsgázókon és a felügyelő tanárokon kívül más nem léphet be. A tanulóknak az iskola épületében végig maszkban kell tartózkodni. A belépésnél ellenőrizzük a gyerekek testhőmérsékletét, majd elkísérjük őket a vizsgatermekbe. Egy teremben legfeljebb 10 diák vizsgázik, betartva a megfelelő távolságot. A diákok a felvételi vizsgára hozzanak magukkal fényképes igazolványt (diákigazolványt, személyi igazolványt vagy útlevelet)! A vizsga során használható eszközök: toll, vonalzó (számológép nem használható).
A járvány miatt az írásbeli vizsga a pótnapokon is teljesíthető (a pótnapokat csak alapos indokkal lehet igénybe venni; pótnapok: január 27. és február 4.)

A kijavított feladatlapokat a diákok és a szülők online módon tekinthetik meg 2022. január 28-án, pénteken, azzal a felhasználónévvel és jelszóval, melyet az írásbeli napján a tanulók a teremben felügyelő tanároktól kapnak meg. Azok számára, akik nem tudják megtekinteni kijavított dolgozataikat online módon, személyes megtekintést is biztosítunk, melyhez kérjük előzetesen egyeztessenek időpontot a 06-62/548-936-os telefonszámon.

A terembeosztás itt érhető el: