A Meleg István Kémiaverseny döntője következik! A döntőbe mindkét évfolyamról azok a diákok jutottak, akik az első két forduló összesített eredménye alapján 64% feletti teljesítményt nyújtottak (ez 32 nyolcadikos és 37 hetedikes tanulót jelent). Gratulálunk nekik!

A 2. forduló eredménylistái és feladatmegoldásai a mellékelt állományokban találhatók. Az eredménytáblázat jeligéket tartalmaz. Annak, aki nem közölt jeligét, vagy jeligéje alapján (azonos jelige miatt) nem azonosítható, tőlünk (is) kapott azonosítót, amely egy pontkarakterrel kezdődik, vezeték- és keresztnevei első betűjegyével folytatódik. (Pl.: Meleg István esetében ez .MI lenne.)

A döntő helyszíne:
Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, Szeged, Tisza L. krt. 6-8.
A döntő időpontja:
2024. február 17-e, szombat, 10:00. (Érdemes ~10 perccel hamarabb már itt lenni!)

A döntő eredményének későbbi közléséhez kérjük, hogy a résztvevők a versenyre hozzák magukkal a kitöltött (szülő, kémiatanár, valamint a 14. életévét betöltött versenyző által aláírt) Adatkezelési nyilatkozatot! A nyilatkozat e hirdetmény mellékletei között található (egy A4-es lap két oldalára kinyomtatható). Itt közöljük a versenyhez kapcsolódó Adatkezelési tájékoztatót is. A tanulók számológépet, íróeszközt (fekete vagy kék tollat!) hozzanak magukkal, periódusos rendszerről mi gondoskodunk! Más segédeszköz nem használható.

A megoldásra fordítható idő nyolcadikosoknál (10 perc szünettel megszakított) 2*50 perc, a hetedikeseknél 1*90 perc lesz. A versenydolgozatok azonnali javítását és az eredmények verseny utáni kihirdetését tervezzük (kb. 14 órakor). Kérjük azokat, akik nem adtak meg (működő) e-mail-címet, ezt a mikv2002@gmail.com címre írt levélben pótolják, hogy a versennyel kapcsolatos információkat időben meg tudjuk velük is osztani!

Eredményes felkészülést kívánunk! A szervezők