Novemberi étlapváltozás lépett életbe, több kisebb módosítással:

Az iskolai étkezés (naponta 12 és 15 óra között) az aktuális hirdetmények szerint az őszi szünetet követően november 6-ától a szokott módon folytatódik. Az aktuális térítési díjak: tanuló 730,25 Ft; felnőtt 1168,40 Ft; a diétás étkezés esetén 1094,74 Ft, illetve 1751,58 Ft.

A novemberi étlap itt érhető el.
Innen az ETELKA-portál.

Az előfizetés választással történik (A menü, B menü). Rendelhető diétás menü is. A rendelésekhez képest kisebb módosítások előfordulnak, tehát a megrendelt menü esetenként eltért az előző hónap végén meghirdetett kínálattól, ezért érdemes az NGSZ oldalán az étlapra időnként rákeresni. A módosításokat az NGSZ-honlap alján találhatjuk; illetve a konyhai hirdetőn is kifüggesztik az ott dolgozók (lehetőség szerint itt is közzé tesszük). Az aktuális térítési díjak pontos részleti az alábbi kimutatás szerint alakulnak:

Tajekoztatas-az-etkezesi-teritesi-dijakról

A készpénzes befizetés az itt elérhető tájékoztató szerint történik. Az egyszerűbb, online utaláshoz szükséges az ETELKA-regisztráció megléte. A felület általános szerződési feltételei itt érhetők el. Az aktuális étlapok (középiskolai étlap), a diétás étlapok, további tudnivalók az NGSZ oldalán érhetők el

Az ETELKA portálon az Adatvédelmi tájékoztató megtekinthető a https://etelkaportal.ngsz.hu/Documents/adatvedelmi_tajekoztato oldalán.

További tájékoztatásul mellékeljük az NGSZ adagolási útmutatóit, illetve panaszkezelési szabályzatát:

2023_2024_Adagolási-Útmutato-Tanuló

2023_2024_Adagolási-Útmutató-Felnőtt

2023_2024_Panaszkezelés