Az iskolai étkezés (naponta 1200–1500 óra között) az aktuális hirdetmények szerint szeptemberben a szokott módon folytatódik. Az árak azonban emelkednek (tanuló 730,25 Ft; felnőtt 1168,40 Ft; a diétás étkezés esetén 1094,74 Ft, illetve 1751,58 Ft). A szeptemberi étlap itt érhető el.

Változás a szeptember 11-ei, valamint a 14-ei étlapon:

·         2023.09.11-én  az  étkezők részére ebédre csirke combfiléből lesz a mexikói ragu,

·         2023.09.14-én  az étkezők részére csirke combfiléből lesz a húsos lecsó.

Változás a szeptember 18-i étlapon:

Továbbá szeptember 18-29 között:

2023.09.18-2023.09.29. közötti időszakban a sertésrizottó helyett szárnyas rizottó lesz, a húsgombóclevesbe, a bakonyi betyárlevesbe és az olaszos rakott tésztába sertéslapocka helyett csirkecombfilé kerül.

Új előfizetőknek a legfontosabb tudnivalók: az étkezés az iskolai menzán – a könyvtári épületben – a tanítási órákat követően (esetenként, a torlódások elkerülése miatt a 6. óra után), illetve egyéni ütemezés szerint a tanítást követően 1500 óráig van lehetőség. Az előfizetés választással történik (A menü, B menü). Rendelhető diétás menü is. A rendelésekhez képest kisebb módosítások előfordulnak, tehát a megrendelt menü esetenként eltért az előző hónap végén meghirdetett kínálattól. Ez nem gyakori, de kellemetlenséget okozhat, ezért érdemes az NGSZ oldalán az étlapra időnként rákeresni. A módosításokat a honlap alján találhatjuk; illetve a konyhai hirdetőn is kifüggesztik az ott dolgozók. Az aktuális térítési díjak pontos részleti az alábbi kimutatás szerint alakulnak:

Tajekoztatas-az-etkezesi-teritesi-dijakról Letöltés

A készpénzes befizetés az itt elérhető tájékoztató szerint történik. Az egyszerűbb, online utaláshoz szükséges az ETELKA-regisztráció megléte. A felület általános szerződési feltételei itt érhetők el. Az aktuális étlapok (középiskolai étlap), a diétás étlapok, további tudnivalók az NGSZ oldalán érhetők el

Az ETELKA portálon az Adatvédelmi tájékoztató megtekinthető a https://etelkaportal.ngsz.hu/Documents/adatvedelmi_tajekoztato oldalán.

További tájékoztatásul mellékeljük az NGSZ adagolási útmutatóit, illetve panaszkezelési szabályzatát: