Remek eredményeket értek el több korosztályban és több megméretésen is a focicsapataink. A Megyei diákolimpia IV. korcsoportjában a városi fordulók győzelmei után nagy várakozással vetettük magunkat a Szentesen megrendezett megyei összecsapásokba, ahol a döntőben alulmaradtunk  a Mórahalom együttese ellenében, így ezüstérmesek lettek a Radnóti fiataljai.

Farkas András, Kerekes András, Gera Benedek, Laukó Dénes, Kószó Ferenc, Havasi Gergely, Havasi Huba, Havasi Máté, Holczer Kenéz, Hornok András, Karcsú József, Sipos Máté, Jureczky Ákos

A Megyei diákolimpia V-VI. korcsoportjának küzdelmei hasonlóan alakultak: a városi fordulókban balszerencsésen, de még így is a továbbjutást jelentő 3. helyen végeztünk, majd a megyei döntőben drámai összecsapások után végül ugyancsak ezüstérmes lett a nagyok csapata. Végül a Magyar Diáksportszövetség Országos Döntőjében 13. helyen végzett iskolánk csapata. Köszönjük Tóth Károly tanár úrnak a debreceni utaztatást és buzdítást!

Az országos döntős fiúcsapatunk: Csányi András, Horváth Csongor, Beslity Donát, Duray Péter, Patkós Roland, Kinyó Benedek, Kocsmár Ákos, Gila Dániel, Ladó Csaba, Rácz Bendegúz, Kőrösi Csanád, Forgó Ábel, Szeberényi Kristóf, Urszuly Péter, Vígh Máté.

A tavalyi országos sikereinken felbuzdulva ismét nekivágtunk a nem igazolt játékosok Fair Play Cup tornájának (a lányok címvédőként!). A több, mint 850 csapatból közel 250 lánycsapat nevezett. Mivel a fiúknál idén is több radnótis csapatunk vett részt ezen a kiíráson, az őszi és a tavaszi fordulókból csak győztesen jöhetett ki iskolánk. Végül a Gambino FP RMG csapata képviselte iskolánkat a városi fordulón, majd azt is megnyerve 64 csapatból a megyei fordulóban kissé balszerencsés körülmények között a 3. helyen zártak, úgy, hogy legyőzték a későbbi győztes, országos döntőbe kvalifikáló Szentes csapatát.

Csányi András, Butty Balázs, Takács Balázs, Burkus Barnabás, Rácz Bendegúz, Kőrösi Csanád, Beslity Donát, Forgó Ábel, Szeberényi Kristóf

A leányok a Fair Play Cup küzdelmei során megnyerték az őszi és a tavaszi városi fordulót, majd a megyein is elsők lettek! Így következhetett a regionális forduló, ahonnan a lányok bejutottak az országos döntőbe is, ahol végül az előkelő 6. helyet szerezték meg!

Ez kiváló eredménynek számít annak fényében, hogy a döntő időpontja egybeesett a rendes iskolai osztálykirándulások hétvégéjével, így kevesen tudták megoldani, hogy velünk tartsanak. Köszönettel tartozunk azoknak, akik sok lemondással és extra utazással tudták vállalni, hogy eljöjjenek, és méltóképpen képviseljék iskolánkat. Köszönjük az érintett szülőknek és osztályfőnököknek is a segítséget a transzferekben és a logisztikában! A címlapképen a döntőig vitézkedő leányaink: Lengyel Lili, Szűcs Barbara, Bozsó Angie, Tóth – Kelemen Szonja, Oláh Tittína, Ördögh Ramóna, továbbá Szeibel Alexandra, Ábrahám Anna, Majernik Eszter, Szamkó Hanna, Hámori Zsuzsanna és Galzó Kata. Csapatainkat felkészítette: Urbán Péter tanár úr.

A döntőben: Lengyel Lili, Szűcs Barbara, Bozsó Angie, Tóth – Kelemen Szonja, Oláh Tittína, Ördögh Ramóna.

További képek megtekinthetők itt.