A 2019. február 25-27. közötti szóbeli felvételi vizsgák beosztását a csatolt dokumentumokban olvashatják. A dokumentumok a hír címsorára vagy a „tovább”-ra kattintva jelennek meg (itt olvasható a biológia tagozattal kapcsolatos hirdetmény is).
Szeretnénk jelezni, hogy a beosztást a péntek reggelig beérkezett jelentkezések alapján készítettük el (a postai kézbesítés elhúzódása esetén előfordulhat, hogy valaki még nem szerepel a listán). Ha nem találják gyermekük nevét a beosztásban, vagy kérdésük van a szóbeli vizsgákkal kapcsolatban, kérjük, hívják iskolánk titkárságát a 62-548-936-os telefonszámon. A szóbeli vizsgákról egyéb értesítést nem küldünk!

Kérjük, hogy a vizsgázók hozzák magukkal a diákigazolványukat, az ellenőrzőjüket (és ha vannak, okleveleiket is)!

Kedves Diákok, tisztelt Szülők! Szeretettel várunk Bennetek, szeretettel várjuk Önöket!

biológia speciális tagozathoz szükséges felvételi beszélgetés formáját módosítottuk a korábbi szülői és tanulói visszajelzések figyelembevételével. A „tételhúzós” vizsgarendszer helyett a tavalyi tanévtől kezdve játékos formában igyekszünk felmérni a hozzánk jelentkező tanulók képességeit. Célunk, hogy alaposabb képet nyerjünk a diákok gondolkodásáról, és egyúttal a felvételi eljárással kapcsolatos stresszt is csökkenthessük. Ehhez azonban az eddigieknél kicsivel hosszabb időre van szükség, ezért a felvételi elbeszélgetésre minden diák esetében 60 percet szánunk, ahol több fordulóban több kolléga beszélget majd a jelentkezőkkel olyan módon, hogy párhuzamosan 6 diákkal foglalkozunk egyszerre. 

Kérjük, hogy a gördülékeny lebonyolítás érdekében kiírt vizsgakezdési időpont előtt 15 perccel szíveskedjenek megjelenni. Bizalmukért és együttműködésükért köszönettel:
a biológia munkaközösség tagjai.