Tisztelt Szülők! Kedves leendő radnótis Diákok!

A beiratkozás iskolánkban 2023. június 22-én, csütörtökön lesz a sikeres felvételiről szóló tájékoztató levelünkben található időpontokban és termekben.
A beiratkozás egyben az első szülői értekezlet is, ami a várhatóan egy-másfél órán át tart.

OsztályBeiratkozás időpontjaTerem
7.M09:00115. terem
9.A (mat-fiz és kémia)09:30104. terem
9.B (biológia)10:00118. terem
9.C (angol)10:30106. terem
9.D (humán – spanyol)11:00116. terem
9.AJTP10:00119. terem

A beiratkozást az adott osztály osztályfőnöke tartja. A beiratkozásra a diákok mellett egy-egy felnőtt hozzátartozót (szülőt, nagyszülőt) is várunk, hogy a szükséges adminisztrációs feladatokat el tudjuk végezni. Az osztályfőnök köszönti a gyerekeket, tájékoztatást ad az iskola munkarendjéről, a szükséges tanszerekről, az évnyitóról és a szeptemberi első tanítási napról. Az osztályfőnök a beiratkozáson beszedi az általános iskolai bizonyítványokat és a NEK adatlapokat is (melyet a tanulónak a lakhelye szerinti Kormányhivatalban kell igényelnie a diákigazolvány elkészítéséhez a beiratkozást megelőzően). Minden diák megjelenésére számítunk! Ha valaki egyéb fontos elfoglaltság miatt nem tud megjelenni, akkor kérjük, lehetőség szerint bízzon meg egy hozzátartozót, nagyszülőt, rokont, hogy vegyen részt a beiratkozáson és jegyezze le az ott elhangzottakat.

A beiratkozást megelőzően a 2023. június 14. és 2023. június 21. közötti időszakban a szülőknek vagy a törvényes képviselőknek, gyermekeik adatait előzetesen, online módon be kell küldeniük a középiskolába.

Az adatok megadására két lehetőség van:

1.) A szülő (gondviselő) az általános iskolai azonosítójával és jelszavával jelentkezzen be az általános iskola e-Ügyintézés felületre. Az „Ügyintézés indítása” menüpont „Beiratkozás középfokú intézménybe – BKI” ügyet választva a rendszer betölti a tanuló általános iskolai KRÉTA rendszerében lévő személyes adatait a felületre, amelyeket a szülő vagy más törvényes képviselő le tud ellenőrizni, és szükség esetén módosíthatja, kiegészítheti azokat. Tanulói belépéssel nem elérhető a menüpont, ezt csak szülő/gondviselő végezheti el. Ez a beiratkozás legegyszerűbb, ajánlott módja.

2.) Amennyiben a szülő (gondviselő) nem rendelkezik e-KRÉTA hozzáféréssel, az e-Ügyintézés menüponton keresztül (https://eugyintezes.e-kreta.hu/) ideiglenes regisztráció létrehozásával be tud lépni a beiratkozó felületre. Itt töltse ki a felvett tanuló adatait, majd válassza ki a középfokú intézményt, ahová gyermeke felvételt nyert. Az elektronikus ügyintézői felületen rögzített adatok (oktatási azonosító, teljes név, születési hely, születési idő) alapján a rendszer felismeri a leendő diákot. Ebben az esetben nyomtatványt generál és nyugtázza a beküldött adatokat.

A beiratkozás regisztrációs lépéseinek előzetes áttekintéséhez kérjük, tekintsék meg a segédletet:

Mobiltelefonos alkalmazáson keresztül akadozhat az online beiratkozás.

Kérjük Önöket, továbbra is kövessék figyelemmel információkért iskolánk honlapját és tanuló a felvételekor megadott e-mail címet! Kérdéseikkel nyugodtan keressenek minket iskolánk titkárságán a 62/548-936-os telefonszámon!

A 2023/2024-es tanév megkezdése előtt minden beiratkozó tanulónknak és családjának kellemes szünidőt kívánunk!