Az iskolai étkezés (naponta 1200–1500 óra között) az aktuális hirdetmény szerint júniusban a szokott módon folytatódik, az előfizetés választással történik (A menü, B menü). Az idei tanév sajátossága júniusban: 16-án még tanítási napunk lesz, tehát rendelhető erre a napra is étkezés.

A rendeléshez képest kisebb módosítások előfordulnak, tehát a megrendelt menü esetenként eltért az előző hónap végén meghirdetett kínálattól. Ez nem gyakori, de kellemetlenséget okozhat, ezért érdemes az NGSZ oldalán az étlapra időnként rákeresni. A módosításokat a honlap alján találhatjuk; illetve a konyhai hirdetőn is kifüggesztik az ott dolgozók. Az aktuális térítési díjak az alábbi kimutatás szerint alakulnak.

Tajekoztatas-az-etkezesi-teritesi-dijak-valtozasarol Letöltés

A készpénzes befizetés az itt elérhető tájékoztató szerint történik. Az egyszerűbb, online utaláshoz szükséges az ETELKA-regisztráció megléte. A felület általános szerződési feltételei módosultak, az új feltételek itt érhetők el. Az aktuális étlapok (középiskolai étlap), a diétás étlapok, további tudnivalók az NGSZ oldalán érhetők el

A központi készpénzes befizetés időszaka az alábbiak szerint változik:

Tajekoztatas-a-keszpenzes-befizetes-napjainak-modositasarol Letöltés

Az ETELKA portálon az Adatvédelmi tájékoztató módosult, megtekinthető a https://etelkaportal.ngsz.hu/Documents/adatvedelmi_tajekoztato oldalán.