Elérhetőek a kijavított 6. és 8. osztályosok írásbeli felvételi feladatlapjainak pontszámai – oktatási azonosítókkal. A nyolcadikos matematika eredményeket a módosított javítási útmutató alapján összesítettük. Közöljük az írásbeli felvételik összesített eredményeit is, ami segítheti az eddigi eredmények áttekintését.

Megtekintés: a kijavított felvételi dolgozatokat január 26-án reggel szkennelve közzétesszük. Saját javított dolgozatát mindenki nevének (ez a felhasználónév, ékezetek nélkül) és az iskolában kapott jelszavának segítségével a https://felveteli.radnoti-szeged.edu.hu címen tekintheti meg . Ha valakinél technikai probléma merül fel, kérjük keresse a titkárságot munkaidőben a 62/548-936-os telefonszámon.

Az online eléréssel párhuzamosan a javított dolgozatok személyes megtekintésére is lehetőség van, kérjük, a személyes megtekintéshez egyeztessenek időpontot az iskolai titkárságunkon (a fenti telefonszámon)!

Az esetleges észrevételek fontosabb tudnivalói: észrevételt a javítási-értékelési útmutatótól eltérő javítás esetén január 30-án 16 óráig emailben vagy személyesen  a feladat (vagy részfeladat) pontos megjelölésével nyújthatnak be az rmgszeged@gmail.com email-címen, az iskola postai címén (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 6-8.) vagy a titkárságon.