Szeretettel várjuk iskolánkba a felvételizőket, és az őket elkísérő szülőket és hozzátartozókat!
Az írásbeli felvételivel kapcsolatos fontosabb információk a következők:

magyar nyelv – 2023. január 21. (szombat) 10:00 óra, gyülekező: 9:45-kor;

matematika – 2023. január 21. (szombat) 11:00.

terembeosztást oktatási azonosítókkal a csatolt fájlban olvashatják (akinek nincs oktatási azonosítója, nevének kezdőbetűi és a születési idő alapján tudja azonosítani magát), de a vizsgára érkezéskor a bejárat melletti hirdetőtáblán is megtalálhatják majd. A felvételi vizsgára hozzanak magukkal a diákok fényképes igazolványt (diákigazolványt, személyi igazolványt vagy útlevelet)! A vizsga során használható eszközök: toll és vonalzó (számológép nem használható). Az írásbeli felvételi vizsgákról egyéb értesítést NEM küldünk! Az írásbeli vizsgák alatt bemutatjuk az iskolát, illetve az iskolában folyó diákéletet az érdeklődő szülőknek. A tájékoztatón radnótis diákok is részt vesznek, akik szívesen válaszolnak a kérdéseikre. Az AJTP-re jelentkezőket pénteken, január 20-án 13:30-ra várjuk!

kijavított feladatlapokat a diákok és a szülők online módon tekinthetik meg 2023. január 27-én, pénteken azzal a felhasználónévvel és jelszóval, melyet az írásbeli napján a diákok a teremben felügyelő tanároktól kapnak meg. Azok számára, akik nem tudják megtekinteni kijavított dolgozataikat online módon, személyes megtekintést is biztosítunk: 2023. január 27-én, pénteken 8:00 és 16:00 óra között az igazgatóhelyettesi irodában. A személyes megtekintéshez kérjük, előzetesen egyeztessenek időpontot a 06-62/548-936-os telefonszámon.

Az értékelő lapokat az írásbeli napján kiosztott felhasználónévvel és kóddal tudják majd letölteni 2023. február 6-án hétfőn. Szükség esetén lehetőség van az értékelő lapok személyes átvételére is 2023. február 6-án, hétfőn 8:00 és 16:00 között az igazgatóhelyettesi irodában.

A felvételire vonatkozó terembeosztást a porta mellett függesztettük ki, az iskola ügyeletes tanulói mindenkinek segítenek a termeket megtalálni.