A Meleg István Kémiaversenyünk döntőjébe jutottak: a döntőbe a 8.-os diákok közül azok jutottak, akik az első két forduló összesített eredménye alapján 55%, a 7.-esek közül pedig azok, akik 62% feletti teljesítményt nyújtottak. (Ez mindkét korosztályban 32-32 tanulót jelent.) Gratulálunk nekik!

A 2. forduló eredménylistái és feladatmegoldásai a mellékelt állományokban találhatók. Az eredménytáblázat jeligéket tartalmaz. Annak, aki nem közölt jeligét, vagy jeligéje nem felel meg az adatvédelmi előírásoknak, tőlünk kapott azonosítót, amely egy . (pont) karakterrel kezdődik, vezetékneve első két betűjegyével folytatódik, és megadott keresztneveinek kezdőbetűivel fejeződik be. (Pl.: Meleg István esetében ez .MEI lenne.)

A döntő helyszíne és időpontja: Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, Szeged, Tisza L. krt. 6-8. Időpontja: 2023. február 11-e, szombat, 10:00. (Érdemes ~10 perccel hamarabb már itt lenni!)

Adatkezelési nyilatkozat: a verseny kezdetéig le kell adnod a kitöltött és megfelelő emberek (szülő, kémiatanár, 14. életévét betöltött versenyző) által aláírt adatkezelési nyilatkozatodat – kérjük, ne felejtsd otthon! A nyilatkozat e hirdetmény mellékletei között is megtalálható: kérjük, hogy egyetlen A4-es lap két oldalára nyomtasd ki azt! Itt közöljük a versenyhez kapcsolódó Adatkezelési tájékoztató-t is.

További fontos tudnivalók: öltözz melegen, mert a verseny napján szünetel a fűtés! Számológépet, íróeszközt (fekete vagy kék tollat!) hozz magaddal, periódusos rendszerről mi gondoskodunk! Más segédeszközt nem használhatsz. A megoldásra fordítható idő 8.-osoknál (10 perc szünettel megszakított) 2*50 perc, a 7.-eseknél 1*90 perc lesz.

Eredményhirdetés: a versenydolgozatok azonnali javítását és verseny utáni eredményhirdetést tervezünk; eredményhirdetés várható aznap kb.: 14 órakor.

Kapcsolat: Kérjük azokat, akik nem adtak meg (működő) e-mail-címet, ezt a mikv2002@gmail.com címre írt levélben pótolják, hogy a versennyel kapcsolatos információkat időben meg tudjuk osztani.

  Eredményes felkészülést kívánunk! A szervezők