Tájékoztatjuk az érdeklődő szülőket és diákokat, hogy a Radnóti Oktatási Alapítvány a szóbeli felvételire való felkészülést megkönnyítendő 2023. január végétől hétfő/kedd/szerda/csütörtök délutánonként 4 duplaórás alkalommal intenzív tehetséggondozó szakkört indít nyolcadikos általános iskolás tanulók részére, bemutatva a tanulóknak a felvételi vizsgát, annak feladattípusait.

Amint arról már a honlapunkon tájékozódhattak, a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium C osztályában  immár harmadik éve angol nyelven zajlik a szóbeli elbeszélgetés. A szóbeli vizsga szerkezetéről, témaköreiről a csatolmányban olvashatnak, amely egyúttal egy tájékoztató jellegű mintafeladatsort is tartalmaz.

A négy duplaórás alkalomra hagyományos, jelenléti oktatási formában fog sor kerülni a következő időpontokban:

–        első alkalom: jan. 30. hétfő és febr. 2. csütörtök között;
–        második alkalom: febr. 6. hétfő és febr. 9. csütörtök között;
–        harmadik alkalom: febr. 13. hétfő és febr. 16. csütörtök között;
–        negyedik alkalom: febr. 20. hétfő és febr. 23. csütörtök között

A napok NEM kombinálhatók, tehát pl. aki az első héten hétfőre jelentkezett, annak mindig hétfőn kell járnia. A szakkörre jelentkezni a következő online jelentkezési lapon lehetséges 2023. január 26. csütörtök 12:00 óráig:

https://forms.gle/dPRm7bDnM82GyNXp7

Részvételi díj: 5.000 Ft

További részletek (pl. fizetési feltételek) a csatolmányban. Kérdés esetén forduljanak Huber Máté tanár úrhoz a hubermate@gmail.com e-mail címen vagy a +3620/495-5892 telefonszámon.