Ebben a tanévben rekord számú résztvevővel zajlott hagyományos tehetségkutató biológiaversenyünk. A több mint 100 résztvevőnek ezúton is gratulálunk az elért teljesítményükhöz. Az elektronikus felület értékelési rendszerének beállításakor történt egy apró technikai zavar, de a hibát korrigáltuk és a végeredményeket természetesen ezt követően állapítottuk meg. Az összesített eredmény itt érhető el.

A nevek helyett kódokat használtunk. A kódokat olyan módon képeztük, hogy mindenkinek a vezeték- és első keresztnevének a 2. és 3. betűjét illesztettük össze. Például egy ‘Cseh Alina Rozália’ nevű versenyző kódja „seli” lenne. Egy esetben ez a kód két versenyző neve alapján egyforma lett volna, de az ő vezetéknevük kezdőbetűjét a kód végére illesztettük, így minden – a versenyt megírt – diák kódja egyértelmű, és ez alapján mindenki megtalálhatja a végeredményét a listában.

A legjobb 7 eredményt elérő diákot hívtuk be egy személyes eredményhirdetésre, amelyet ezen a héten bonyolítunk majd le. Mindenkinek köszönjük a részvételt és sikeres felvételi vizsgákat kívánunk!