A január 9-én megrendezett középdöntőből a hetedikesek közül a legjobb 16, míg a nyolcadik osztályosok közül a legeredményesebb 14 versenyző jutott a verseny döntőjébe. Itt találják a forduló eredményét és a továbbjutókat, a forduló feladatsorait és megoldásait.

A döntő időpontja: 2021. február 13-a, szombat, 10:00; helyszíne: Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium. Az írásbeli feladatsor megoldására 90 perc áll rendelkezésre. A versenyre a tanulók hozzanak számológépet és tollat, valamint a kitöltött, aláírt adatvédelmi nyilatkozatot (ezt a középdöntőn kapták meg a tanulók)! Periódusos rendszerről gondoskodunk, más segédeszköz a versenyen nem használható.

Az érvényes járványügyi intézkedések miatt a versenyzők kísérői nem tartózkodhatnak az épületben, ezúttal a kémiai kísérleteket bemutató előadásunkat nem tudjuk megtartani. Az épületbe testhő mérését követően a versenyzők csak orrot és szájat takaró maszkban léphetnek be. A dolgozatokat rögtön a verseny után javítjuk, az eredményhirdetést – korcsoportonként külön – 14 óra előtt tervezzük. Minden döntőbe jutott tanulónak gratulálunk, jó felkészülést és további eredményes versenyzést kívánunk!