Elérhetőek a kijavított 6. és 8. osztályosok írásbeli felvételi feladatlapjainak pontszámai – oktatási azonosítókkal. Az eredményeket a módosított javítási útmutató alapján összesítettük.

Közöljük az írásbeli felvételik összesített eredményeit is, ami segítheti az eddigi eredmények áttekintését.

Megtekintés: a kijavított felvételi dolgozatát mindenki az ékezetek nélkül írt nevének (ez lesz a felhasználónév) és az iskolában kapott jelszavának segítségével a https://felveteli.radnoti-szeged.edu.hu címen tekintheti meg . Ha valakinél technikai probléma merül fel, kérjük, keresse a titkárságot munkaidőben a 62/548-936-os telefonszámon!

Az online eléréssel párhuzamosan a javított dolgozatok személyes megtekintésére is lehetőség van január 26-án, pénteken. Kérjük, a személyes megtekintéshez egyeztessenek időpontot az iskolai titkárságunkon (a fenti telefonszámon)!

Az esetleges észrevételek fontosabb tudnivalói: a javítási-értékelési útmutatótól eltérő javítás esetén január 29-én 16 óráig emailben vagy személyesen  a feladat (vagy részfeladat) pontos megjelölésével nyújthatnak be észrevételt az rmgszeged@gmail.com email-címen, az iskola postai címén (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 6-8.) vagy a titkárságon.

A felvételi további menetrendje, általános tudnivalók: