Sportsikereink sorát gyarapították a fiúk a röplabda diákolimpia országos döntőjében! A mezőnyben 367 csapat indult a „B” kategóriában, így érték el az összesített mérkőzéssorozat végén a 10. helyezést.

A fiúk előbb a megyei döntőben – hiányos létszámmal is – 2. helyen jutottak tovább az országos döntőbe. Debrecenben a már teljes létszámú csapat nagyszerű formaidőzítéssel a csoportmérkőzések napján az SZTE Gyakorló Gimnázium csapatát 2:0-ra , majd a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium csapatát 2:1-re győzte le. 

A csoportban a későbbi bajnok csapattól, a budapesti Piarista Gimnáziumtól, valamint a paksiaktól 0:2-re kikaptunk tisztes küzdelemben, de a keresztjátékban ismét nagy küzdőként szerepeltek a fiúk: döntő szettben 17:15-re nyertek a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium ellen.

A helyosztó mérkőzésen a 9-10. helyért küzdöttünk, ahol már kiújultak a sérüléseink, végül a Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum frissebb csapatától a 0:2-re kikaptunk, és összesítésben az előkelő 10. helyen végeztünk! Az országos  döntőben 20 csapat versenyzett.

A csapatunk tagjai: Körösi Csanád, Farda Barna, Kalóczkai János, Csiszár András, Labádi Balázs, Báthori István, Hüvös Gergely, Horváth Ádám, Vízhúzó Zílió, Arany-Tóth Árpád, Bartha Álmos. Felkészítő: Kovács Zoltán tanár úr.