Az iskolai étkezés (naponta 1200–1500 óra között) az aktuális hirdetmény szerint májusban a szokott módon folytatódik, az előfizetés választással történik (A menü, B menü).

Lezárt napok májusban: május 1-jén (munkaszüneti nap), 8-án, 9-én és 10-én (érettségi szünet a végzősök kivételével), 29-én (pünkösd), valamint 30-án (tanítási szünnap) nincs étkeztetés. Utóbbi napot később zártuk az ETELKA-rendszerben, így ha valaki rendelést kért a 05.30-i napra, akkor az összeg a júniusi rendelésben jóváíródik (vagy külön kezdeményezésre az aktuális időszakban is visszaigényelhető).

Az elmúlt időszakban a rendeléshez képest kisebb módosítások előfordultak, tehát a megrendelt menü esetenként eltért az előző hónap végén meghirdetett kínálattól. Ez nem gyakori, de kellemetlenséget okozhat, ezért érdemes az NGSZ oldalán az étlapra időnként rákeresni. A módosításokat a honlap alján találhatjuk; illetve a konyhai hirdetőn is kifüggesztik az ott dolgozók.

Az aktuális térítési díjak az alábbi kimutatás szerint alakulnak.

Tajekoztatas-az-etkezesi-teritesi-dijak-valtozasarol Letöltés

A készpénzes befizetés az itt elérhető tájékoztató szerint történik. Az egyszerűbb, online utaláshoz szükséges az ETELKA-regisztráció megléte. Az aktuális étlapok (középiskolai étlap), a diétás étlapok, további tudnivalók az NGSZ oldalán érhetők el

A központi készpénzes befizetés időszaka az alábbiak szerint változik:

Tajekoztatas-a-2023.-majus-jun.-keszpenzes-bef.-napjainak-modositasarolLetöltés