Elérhetők a legfrissebb étlapok az NGSZ oldalán:
https://ngsz.hu/wp-content/uploads/kozepiskola_etlap_melleklet_202209.pdf

Új belépőknek a fontosabb tudnivalók:

A közétkeztetéssel kapcsolatos részletes tudnivalók, befizetési napok, nyilatkozatok, valamint az ingyenes és kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételével kapcsolatos részletes tájékoztatók az NGSZ hivatalos honlapján – www.ngsz.hu – a Közétkeztetés menü alatt megtekinthetőek és letölthetőek. Szeptember hónapra 2022. augusztus 15. után már lehet ebédet rendelni! Az első alkalommal törtébő rendeléshez kérjük, olvassák el az alábbi tudnivalókat:

új étkezők esetében (7. osztályos, 9. osztályos, új kollégista, intézményváltás esetén stb.) adott intézményre vonatkozóan az étkezés igénybevételéhez a KÉ-02 nyomtatványt kell kitölteni (lap alján csatoltuk a legfontosabb tájékoztatóval együtt), és aláírva el kell juttatni az NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálatára (e-mailben is lehet: kozetkeztetes@ngsz.hu vagy személyesen: 6724 Szeged, Huszár u. 1.), illetve az augusztusi befizetési napok helyszínein is leadható (az iskolában nem, de a kollégiumokban várhatóan lesz készpénzes befizetésre lehetőség).

Az étkezések térítési összege 2022. augusztus 15-től kezdődően a következőképpen alakul: középiskolai ebéd díja 542,29 Ft; középiskolai diétás ebéd térítési díja 814,07 Ft; felnőtt ebéd 867,66 Ft; felnőtt diétás ebéd 1302,51 Ft. Részletes tájékoztató a díjakról:

Ingyenes és kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez ki kell tölteni és aláírni a KÉ-01 nyomtatvány megfelelő részeit (kitöltési útmutató alapján), valamint az ingyenes étkeztetés esetén a KÉ-01A megrendelői nyilatkozatot is, továbbá csatolni szükséges a hatályos Kormányrendelet szerint a kedvezményt igazoló dokumentumok másolatát (ezek az NGSZ honlapján elérhetőek). A kitöltött nyomtatványok, igazoló dokumentumok az NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálatán az előzőekben részletezett módon benyújthatóak.

Az iskolai étkezés keretei: naponta 12 – 15 óra között szeptembertől a szokott módon folytatódik, az előfizetés választással történik (A menü, B menü), a szeptemberi étlap várhatóan augusztus közepétől lesz elérhető. Az étkezőben három turnusban kb. 370 előfizető szokott étkezni, ezért mindenkitől türelmet és együttműködést kérünk (köszönjük!). Esetenként kialakulhat 5 perces sorban állás.


A készpénzes befizetés az itt elérhető tájékoztató szerint történik. Az egyszerűbb, online utaláshoz szükséges az ETELKA-regisztráció megléte. Az aktuális étlapok, a diétás étlapok, további tudnivalók az NGSZ oldalán, itt érhetők el… A kollégiumokban várhatóan továbbra is elérhető lesz a helyszíni készpénzes befizetés.