A 2022. február 22-24. közötti szóbeli felvételi vizsgák beosztását az alább csatolt dokumentumokban olvashatják. A szóbeli vizsgák napján a diákok számára a porta mellett folyamatos információs pultot működtetünk, ahol minden kérdésre, a szóbeli helyszínére stb. vonatkozóan segítséget nyújtunk!

A beosztás a hétfőig érkezett jelentkezésekkel együtt készült (a postai kézbesítés miatt esetleg előfordulhat, hogy valaki még nem szerepel a listán). Amennyiben kérdésük van a szóbeli vizsgákkal kapcsolatosan, kérjük, hívják munkaidőben iskolánk titkárságát a 62-548-936-os telefonszámon.

Kérjük, hogy a gördülékeny lebonyolítás érdekében a kiírt vizsgakezdési időpont előtt csak 10-15 perccel korábban érkezzenek a tanulók, ezzel is kerüljük a folyosói torlódást! Köszönjük megértésüket, a felvételi eljárás támogatását!

Kedves Diákok! Szeretettel várunk Benneteket! A szóbeli vizsgákra kérjük, hogy a hozzátok magatokkal a diákigazolványt, az ellenőrzőt (akinek van), illetve ha vannak, okleveleiteket is! Az intézményi járványügyi eljárásrendünk alapján a szóbeli felvételi során a szájat és orrot eltakaró maszk viselésére kérünk minden tanulót!
Kedves Szülők! A járványhelyzet miatt ezúttal nem kísérhetik fel a tanulókat az épületbe, kérjük szíves megértésüket! Köszönjük!