Elérhetők a kijavított 6. és 8. osztályosok írásbeli felvételi feladatlapjainak pontszámai – oktatási azonosítókkal. A kijavított felvételi dolgozatokat január 28-án szkennelve közzétesszük. Saját javított dolgozatát mindenki nevének (ez a felhasználónév, ékezetek nélkül) és az iskolában kapott jelszavának segítségével tekintheti meg a https://felveteli.radnoti-szeged.edu.hu címen. Ha valakinél technikai probléma merül fel, kérjük keresse a titkárságot munkaidőben a 62/548-936-os telefonszámon.

Az online eléréssel párhuzamosan a javított dolgozatok személyes megtekintésére is lehetőség van, kérjük, a személyes megtekintéshez egyeztessenek időpontot az iskolai titkárságunkon (a fenti telefonszámon)!

Az esetleges észrevételek fontosabb tudnivalói: észrevételt a javítási-értékelési útmutatótól eltérő javítás esetén február 1-jén 16 óráig emailben, postai levélben vagy személyesen  a feladat (vagy részfeladat) pontos megjelölésével nyújthatnak be az rmgszeged@gmail.com email-címen, az iskola postai címén (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 6-8.) vagy a titkárságon.