Elérhetők a kijavított 6. osztályos és 9. osztályos írásbeli felvételi feladatlapok pontszámai – oktatási azonosítókkal. Az eredmények: 6. osztály, illetve 9. osztály

A kijavított felvételi dolgozatokat február 1-jén közzétesszük. Saját javított dolgozatát mindenki nevének (ez a felhasználónév, ékezetek nélkül) és az iskolában kapott jelszavának segítségével tekintheti meg a https://felveteli.radnoti-szeged.edu.hu címen. Ha valakinél technikai probléma merül fel, kérjük keresse a titkárságot munkaidőben a 62/548-936-os telefonszámon.

Az online eléréssel párhuzamosan a javított dolgozatok személyes megtekintésére is lehetőség van, kérjük, a személyes megtekintéshez egyeztessenek időpontot az iskolai titkárságunkon!

Az esetleges észrevételek fontosabb tudnivalói: észrevételt a javítási-értékelési útmutatótól eltérő javítás esetén a megtekintést követő napon,  február 2-án 16 óráig emailben, postai levélben vagy személyesen  a feladat (vagy részfeladat) pontos megjelölésével nyújthatnak be az rmgszeged@gmail.com email-címen, az iskola postai címén (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 6-8.) vagy a titkárságon.