A központi írásbeli vizsgák időpontja: 2021. január 23. szombat, 10:00. A diákok legkésőbb 9:45-re foglalják le helyüket a számukra kijelölt teremben. A terembeosztás a hír végén található. 10 órától 10:45-ig a magyar nyelv, majd 15 perc szünet után 11 órától 11:45-ig a matematika feladatlapot oldják meg a gyerekek. Az AJTP felvételi vizsgái is ezen a napon kerülnek sorra.

A járványhelyzetre való tekintettel a hozzátartozók gyermekeiket csak az iskola főbejáratáig kísérhetik. A gyermekek védelme érdekében és a tömeg elkerülése miatt az épületbe a vizsgázókon és a felügyelő tanárokon kívül más nem léphet be. A tanulóknak az iskola épületében végig maszkban kell tartózkodni. A belépésnél ellenőrizzük a gyerekek testhőmérsékletét, majd elkísérjük őket a vizsgatermekbe. Egy teremben legfeljebb 10 diák vizsgázik, betartva a megfelelő távolságot.

A diákok a felvételi vizsgára hozzanak magukkal fényképes igazolványt (diákigazolványt, személyi igazolványt vagy útlevelet)! A vizsga során használható eszközök: toll, vonalzó (számológép nem használható).

kijavított feladatlapokat a diákok és a szülők online módon tekinthetik meg 2021. február 1-jén, hétfőn azzal a felhasználónévvel és jelszóval, melyet az írásbeli napján a diákok a teremben felügyelő tanároktól kapnak meg. Azok számára, akik nem tudják megtekinteni kijavított dolgozataikat online módon, személyes megtekintést is biztosítunk február 1-jén, melyhez kérjük előzetesen egyeztessenek időpontot a 06-62/548-936-os telefonszámon.