A tanulóknak 2020. december 4-ig a tanulói jelentkezési lap benyújtásával kell jelentkezniük az írásbeli vizsgákra. Ez a jelentkezési lap csak az írásbeli vizsgára vonatkozik, a későbbiekben az írásbelin túl az adott intézménybe is jelentkezni kell (2021. február 17-ig esedékes). Induló osztályainkról itt olvashatnak.

A december 4-ig beküldendő jelentkezési lapot abba a középiskolába kell a tanulónak benyújtania, ahol a központi írásbeli vizsgát meg kívánja írni. A tanuló maga dönti el, melyik vizsgaszervező intézménybe nyújtja be jelentkezési lapját, függetlenül attól, hogy a későbbiekben, a felvételi eljárás keretében melyik középfokú intézménybe kíván majd jelentkezni, és milyen jelentkezési sorrendet jelöl meg.

Az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkező tanulóknak ajánlott a felvételi eljárás jelentkezési lapján is a Radnótit megjelölni, illetve itt megírni a felvételit, mert a szóbeli vizsga az előtte való napon intézményünkben lesz! A jelentkezési lap benyújtása mellett (december 4.) a pályázati csomagot is be kell nyújtani december 11-ig. A pályázatot – kedvezőbb feltételek mellett – önkormányzatok helyett az iskoláknak kell benyújtani! A megújult beiskolázási feltételekről, az AJTP középiskolai ösztöndíjról itt olvashatnak!