Tisztelt Szülők!

A szakköri jelentkezések összesítése megtörtént, a jelentkezők zömmel tantermi foglalkozásokat igényeltek, ezért online munkarend szerint csak két szakkört szervezünk. Akik online szakkörre jelentkeztek, és a két időpont nem megfelelő, jelentkezésüket módosíthatják jelenlétire, vagy elállhatnak a részvételtől (számukra az alapítvány az előre befizetett szakköri díjat visszatéríti). A szakkörök összesített beosztása itt érhető el.

tantermi munkarend az iskola szigorú járványügyi protokolljának betartása mellett lehetséges: a maszk használata közösségi térben kötelező, erősen ajánlott még a tantermekben is; a folyosókon kézfertőtlenítőt helyeztünk el a bejáratoknál, valamint több helyen; érkezéskor a kézfertőtlenítés kötelező. A tanulók hozzanak magukkal felszerelést, így elkerülhetik, hogy egymás eszközeit vegyék igénybe. A gyerekek padonként foglaljanak helyet, csak az általános iskolai osztálytársak ülhetnek egymás mellé! Az érvényes eljárásrend szerint szülő nem tartózkodhat az épületben, ezért kérjük Önöket, hogy a tanulókat első alkalommal is csak a főbejáratig kísérjék! A portaszolgálat segít a gyerekeknek a termet megtalálni. A szakkörök pontos időbeosztása a mellékelt dokumentumban olvasható.

Azon 6. és 8. osztályos diákok számára, akik nem tudnak részt venni személyesen az adott szakkörön, online lehetőséget biztosítunk matematikából. A 6. osztályos diákok csatlakozhatnak a hétfői csoport munkájához otthonukból online 16:00-17:30 között. A 8. osztályosok számára az online órát csütörtökön tartjuk 15:00-16:30 között. Kérjük, hogy akik élni szeretnének ezzel a lehetőséggel, jelentkezzenek e-mailben az rmgmatek18@gmail.com (6. osztály), illetve a nagy.anett.rmg@gmail.com (8. osztály) címen, hogy nekik el tudjuk küldeni az egyszeri belépési kódot és a csatlakozás részleteit!

Köszönjük megértésüket, támogatásukat! Ez a hirdetmény az Önök jelentkezésének többségével összhangban áll. Elnézést kérünk azoktól, akiknek ez a szakköri munkarend nem felelhet meg. A járványügyi helyzettel összefüggő szigorítások esetén a szakköreink munkarendje tovább módosulhat!