Tájékoztatjuk az érdeklődő szülőket és diákokat, hogy a Radnóti Oktatási Alapítvány 2020. szeptember 14-vel kezdődő héttől ismét meghirdeti a 14 alkalommal (heti 2, összesen 28 tanítási órán keresztül) tartó tehetséggondozó szakköröket ötödikes, hatodikos és nyolcadikos általános iskolás tanulók részére.

Ebben a tanévben – a járványhelyzetre tekintettel – kétféle munkarenddel is meghirdetjük a szakköreinket. Elsősorban továbbra is a tantermi oktatást ajánljuk fel, de – elegendő jelentkező esetén – egyes tantárgyakból online kurzusok is indulhatnak.

Egyben kérjük, hogy a szakköreinkre érkezők az EMMI 2020. augusztus 17-én kiadott intézkedési terve alapján kihirdetett helyi intézményi járványügyi óvintézkedéseket ismerjék meg (elsősorban a helyi protokoll 1-3.; 5-7. és 11-12. pontjainak ajánlásait), és mindannyiunk biztonsága érdekében tartsák be. 

A meghirdetett tehetséggondozó szakkörökre jelentkezni a csatolt fájlban található információk áttanulmányozását követően online jelentkezési lapon lehetséges 2020. szeptember 11. péntek 12:00 óráig. A sikeres regisztrációs folyamat egyben a szakköri jelentkezés befogadását is jelenti. További részletek, meghirdetett szakkörök és időpontok itt érhetők el.