Lezárult a magyar diákolimpiai csapatok négyfordulós válogató versenysorozata matematikából. A hivatalos összesített pontszámok alapján kiemelkedően teljesített és az 1. helyen végzett, így a hazánkat képviselő hatfős Nemzetközi Matematikai Diákolimpiai (IMO) csapat elsőtáblás tagja lesz Weisz Máté 12.M osztályos tanuló. A 10. helyen végzett és így a hazánkat képviselő hatfős Közép-Európai Matematikai Diákolimpia (MEMO) csapat tagja Hámori Janka 11.M osztályos tanuló.

A kémiai válogatón a Nemzetközi Mengyelejev Kémiai Diákolimpia (IMO) csapatába bekerült: Kóta Kata (11.B). A második csapat tagja (ennek indulása még nem végleges) Fajka Lilla (11.A). A megírt 4 zárthelyi dolgozat eredménye alapján Kóta Kata a 7.; Fajka Lilla a 15. lett a nemzeti csapatválogatón.

Kovács Alex (10.A) és Péter Gergely Dániel (10.M) bejutott az idei Közép-Európai Informatikai Diákolimpia (CEOI) válogatóversenyébe. A CEOI válogatóversenyére később kerül sor, reméljük, e tárgyból is lesz olimpiai csapattagunk. Gratulálunk!