Négy újabb diákolimpikonja van iskolánknak az idei tanévben! Matematikából Williams Kada 12.M osztályos tanuló fölényesen nyerve a négy válogatóverseny pontszámaiból álló sorozatot nemzetközi matematikai diákolimpiai csapattag lett, és utazhat Rio de Janeiro-ba. Felkészítő: Mike János és Schultz János tanár úr.

A biológiai diákolimpia válogatóversenyeinek alapján Ótott Péter 11.B osztályos tanulónk kivívta a jogot, hogy szerepeljen a magyar csapatban a Coventry-ben megrendező Nemzetközi Biológiai Diákolimpián. Felkészítő: Bán Sándor tanár úr.

nyelvészeti diákolimpia hazai válogatóversenyeinek alapján Tímár Veronika 12.M és Nagy Odett 12.M osztályos tanulók ugyancsak kivívták a csapattagságot, így utazhatnak Dublinba. Veronika és Odett nyelvtantanára: Dr. Róth Márton. Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!

A diákolimpiai hivatalos oldalak eseményekkel, mintafeladatokkal, megoldásokkal: a Nemzetközi Matematikai Diákolimpia – IMO oldala: https://www.imo2017.org.br/ a Nemzetközi Biológiai Diákolimpia – IBO oldala: http://ibo2017.org/és a Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpia – IOL oldala: http://www.ioling.org/